LOreal

Mitkä ovat LOreal osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

LOreal S.A.
ISIN: FR0000120321 | WKN 853888
Koodi:OR | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

EUR

---EUR
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

LOreal osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Osta LOreal osakkeita

Jos haluat ostaa LOreal osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa LOreal osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa LOreal osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

LOreal: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos EUR
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

LOreal : Yrityksen tiedot valuutassa EUR

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

LOreal: tietoja yrityksestä LOreal S.A.

L’Oreal on maailman johtava toimija kosmetiikassa, hius- ja ihonhoitotuotteissa sekä parfyymeissä. Yhtiön tuotteet on suunnattu sekä loppukäyttäjille että ammattikampaajille. Laaja-alaiset toiminnot jakavat tämän ranskalaisen yhtiön toiminnot viiteen osastoon, jotka ovat "L'Oreal Luxe", "Kosmetiikka", "Kuluttajatuotteet", "Ammattilaisten tuotteet" sekä "The Body Shop". Yhtiön omistamiin brändeihin kuuluu maailmanlaajuisesti tunnettuja tuotemerkkejä, kuten L'Oreal Paris, Garnier, Maybelline New York, Kerastase, Redken, Matrix, Lancome, Biotherm, Helena Rubinstein, Shu Uemura, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Cacharel, Diesel, YSL Beauté, Vichy sekä Inneov. Yhtiön viides osasto eli ”The Body Shop” -ketju tarjoaa ihonhoito- ja hygieniatuotteita, joita ei ole testattu eläimillä. L’Orealin juuret juontavat vuoteen 1909, jolloin Eugène Schueller perusti yhtiön.