BNP Paribas

Mitkä ovat BNP Paribas osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

BNP Paribas S.A.
ISIN: FR0000131104
Koodi:BNP | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

EUR

---EUR
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

BNP Paribas osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Osta BNP Paribas osakkeita

Jos haluat ostaa BNP Paribas osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa BNP Paribas osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa BNP Paribas osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

BNP Paribas: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos EUR
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

BNP Paribas : Yrityksen tiedot valuutassa EUR

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

BNP Paribas: tietoja yrityksestä BNP Paribas S.A.

BNP Paribas on Ranskan johtavia finanssialan instituutioita, joka tarjoaa laajan valikoiman finanssialan palveluita asiakkailleen ympäri maailman. Yhtiö jaottelee toimintonsa neljään osa-alueeseen, jotka ovat ”Yritys- ja investointipankkitoiminta”, ”Vähittäispankkitoiminta”, ”Sijoitusratkaisut” sekä ”Muut toiminnot”. BNP Paribas toimii yhteensä yli 80 maassa ja yhtiö kertoo tarjoavansa yhden maailman johtavista pankkiverkostoista sekä olevansa Euroopan johtava pankki- ja finanssipalveluiden tarjoaja. Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa BNP Paribas toimii markkinoilla myös nettivälittäjä Cortal Consorsin kautta. Yhtiön juuret juontavat 1900-luvun alkuun ja yhtiö muotoutui nykyiseen muotoonsa vuonna 2000, kun kaksi ranskalaista pankkia, BNP ja Paribas, yhdistyivät fuusiossa. Vuonna 2009 belgialaishollantilainen finanssitoimija Fortis liittyi BNP Paribasin konserniin.