Alphabet A

Mitkä ovat Alphabet A osakkeen näkymät? Lue analyytikkojemme viimeisin analyysi ja katso osakkeen tämänhetkinen hinta ja kaavio. Tutki tunnuslukuja, muita tämän sektorin osakkeita, viimeisten viiden vuoden kehitystä ja tutustu uusimpiin mielipiteisiin ja osinkoihin. Lyhyesti sanottuna, lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää tästä osakkeesta.

Alphabet Inc. A
ISIN: US02079K3059
Koodi:GOOGL | Pörssi: ---

Viimeksi päivitetty ---

---

USD

---USD
---
Päivän ylin
---
Päivän alin
---
Osta osakkeita Parhaat osakkeet
  • 1 pv
  • 1 vk
  • 1 kk
  • 6 kk
  • YTD
  • 1 v
  • 5 v
  • Max

Alphabet A osakkeille ei ole toistaiseksi analyysiä

Tutustu näihin muihin artikkeleihin sijoitusblogissamme:

Lisää tietoa osakkeesta Alphabet A

Lue lisää osakkeista

Osta Alphabet A osakkeita

Jos haluat ostaa Alphabet A osakkeita, voit tutustua täällä osakkeen ajankohtaisiin hintatietoihin, ennusteisiin ja uutisiin.

Onnistunut osakesijoittaminen alkaa oikean välittäjän valitsemisesta, joka tarjoaa Alphabet A osakkeita edullisesti ja mahdollistaa arvopapereiden ostamisen laadukkaalla kaupankäyntialustalla. LYNX tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa Alphabet A osakkeita kustannustehokkaasti. Tutustu LYNXiin ja maailmanlaajuisiin sijoitusmahdollisuuksiin.

Lue lisää LYNXistä

Alphabet A: Osakkeen hinta

Viimeisin hinta
Hinnan muutos USD
Muutos %
Aika
Aika
Pörssit
Markkina-arvo
Liikkeeseen laskettujen instrumenttien lukumäärä
Avaus
Viimeisin sulku
Päivän alin
Päivän ylin
Vuoden alin
Vuoden ylin
52 viikon alin
52 viikon ylin

Alphabet A : Yrityksen tiedot valuutassa USD

Osinkotuotto
Myynnin kannattavuus
Osakekohtainen liikevaihto
Kassavirta per osake
Investointi-intensiteetti
Työvoiman suhde pääomaan
Käyttöpääoma milj.
Kattavuusaste A
Kattavuusaste B
Kattavuusaste C
Sijoitetun pääoman tuottoaste
P/E
P/CF
Omavaraisuusaste
Velkaantumisaste
Nettovelkaantumisaste
Cash ratio
Quick ratio
Current ratio

Alphabet A: tietoja yrityksestä Alphabet Inc. A

Alphabet Inc. (aiemmin Google Inc.) on kansainvälisesti toimiva holdingyhtiö, joka hallinnoi lukuisia tytäryhtiöitä, joista suurin on Google – hakukoneyhtiö joka toimii ympäri maailman yli 130 eri kielellä. Googlen tarjoamien tuotteiden tarkoitus on yhdistää ihmisiä globaalisti ja mahdollistaa internetin käyttö ihmisille. Tuotteisiin kuuluu muun muassa sähköpostipalvelu Gmail, sosiaalinen media Google+ sekä internetselain Google Chrome. Maantieteellisiin palveluihin kuuluvat karttapalvelu Google Maps, sijaintipalvelu Google Local Search sekä satelliittikuvia tarjoava Google Earth, johon yhtiö hankkii matkantarjoajien tietoja. Indoor Mapsiä voi käyttää rakennusten kuten lentokenttien, museoiden ja ostoskeskusten sisällä suunnistamiseen. Lisäksi yhtiö on aktiivinen älypuhelimien sekä tablettien ohjelmisto- ja laitemarkkinoilla, joissa yhtiö käyttää Android käyttöliittymää. Yhtiöllä on myös omia laitebrändejä kuten Nexus. Innovaatiot, hakukone, älypuhelin sekä internetmarkkinoinnin aloilla ovat tehneet Googlesta yhden maailman tunnetuimmista brändeistä.

Alphabet Holdingiin kuuluu myös muun muassa Calico sekä teknologiayhtiö NestLabs. Alphabet korvasi Googlen lokakuussa 2015 kun Alphabet perustettiin. Google vastaa edelleen konsernin hakukonetoiminnoista, sekä muun muassa itseajavien autojen kehityksestä ja Google toimii edelleen huomattavasti itsenäisemmin kuin muut konsernin tytäryhtiöt. Googlen osakkeet vaihdettiin Alphabetin osakkeisiin konsernin perustamisen yhteydessä.

Osoite
ALPHABET INC.
Amphitheatre Parkway 1600
94043 Mountain View, California
USA

Puhelin
+1-650-253-0000

Fax
+1-650-253-0001

Sähköposti
investor-relations@abc.xyz

Verkkosivut
abc.xyz