Mikä on rajahintatoimeksianto (LMT)?

Kun laadit toimeksiannon, se on oletuksena rajahintatoimeksianto. Tällä toimeksiannolla ilmoitat, mihin enimmäishintaan haluat ostaa tai minkä hinnan vähintään haluat saada myydessäsi. Heti kun ilmoittamasi hinta on saavutettu, toimeksianto toteutetaan. Kun on kyse ostotoimeksiannosta, et maksa koskaan enempää kuin ilmoittamasi rajahinta (tai myyntitoimeksiannon ollessa kyseessä et saa koskaan vähempää).

Rajahintatoimeksiannon voit tehdä seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella yhtiötä, jonka osakkeilla tahdot tehdä kauppaa. Valitse BUY 1. Vaihtoehtoisesti voit klikata kohtaa Ask-price 2.

1
2
2. Ilmoita kuinka monta osaketta 3 haluat ostaa ja mihin hintaan 4. Valitse toimeksiantotyyppi, jota haluat käyttää. Tässä tapauksessa käytämme siis rajahintatoimeksiantoa (LMT) 5 ja haluamme ostaa 150 osakketta Royal Dutch Shellilta hintaan 23,10 € kpl.

3
4
5
6
3. Valitse: ”T” 6 (transmit) välittääksesi toimeksiannon, jolloin näkyviin tulee tilausvahvistusruutu. Tällä ruudulla näet yleiskatsauksen toimeksiannostasi.

4.  Klikkaamalla: Transmit 7 toimeksiantosi lähetetään eteenpäin.

7
Toimeksiantosi on nyt lähetetty markkinoille. Haluatko peruuttaa toimeksiantosi? Klikkaa ”C”8, jolloin toimeksiantosi peruutetaan.
8

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden työpäivinä 9.00–23.00 (perjantaisin klo 19.00 asti) numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Jenna Rutanen
Jenna Rutanen
Account Manager