Voinko siirtää positioita LYNX-tilien välillä?

Mikäli sinulla on monia eri LYNX-tilejä, jotka on linkitetty toisiinsa, niin pystyt myös sisäisesti siirtämään positioita tilien välillä.

Napsauta tästä kirjautuaksesi Tilinhallintaan. Tämän jälkeen tulet näkemään vasemmalla Menu-valikon.

1. Valitse Transfer & Pay 1 ja seuraavaksi Transfer Positions 2.

1
2
2. Kohdasta Transaction Type valitse Internal Transfer 3.

3
3. Kohdasta Destination Account pystyt valitsemaan sen tilin, jolle tahdot tehdä positioiden sisäisen siirron. 4. Tämän alta pystyt valitsemaan mitkä positiot tahdot siirtää 5.  Kaupankäyntitunnukset löytät Identifiers kohdan alta 6. Kohdassa Quantity 7 pystyt määrittelemään siirrettävien positioiden määrän. Esimerkissä olemme valinneet siirrettäväksi 10 kappaletta Facebookin osakkeita.

4. Lopuksi napsauta Continue 8.

4
5
6
7
8
5.  Tämän jälkeen näet yleiskatsauksen siirrettävistä positioista. Tarkista, että tiedot pitävät paikkaansa. Mikäli tiedot ovat oikein, niin napsauta lopuksi Continue sivun alareunasta. Lopuksi sinulta tullaan kysymään vielä vahvistus positioiden siirtämiselle (joko sähköpostivahvistus, tai LYNX Trading app/ Turvakoodikortti tunnistauminen).

Huomio: 

 

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija