Kuinka voin lisätä kaupankäyntioikeuksia?

Jotta voit käydä kauppaa tietyillä tuotteilla (esim. senttiosakkeilla), on sinun erikseen pyydettävä tähän lupaa. Pystyt tekemään tämän helposti Tilinhallinnan kautta ja useimmiten pääset käymään kauppaa jo seuraavana päivänä. 

Napsauta tästä kirjautuaksesi Tilinhallintaan.

Tämän jälkeen tulet näkemään vasemmalla Menu-valikon.

1. Valitse Settings 1 ja Account Settings 2.

1
2
2. Sivun alareunassa näet ne sijoitustuotteet, joiden kaupankäyntiin sinulta löytyy jo luvat. Napsauta rattaan kuvaa muuttaaksesi lupia.  3.

3
3. Näet listan eri sijoitustuotteista eri maille. Tällä sivulla voit tutustua tarjontaamme. Pystyt lisäämään uusia tuotteita napsauttamalla niitä, jolloin tuotteen kohdalle ilmestyy sininen ruksi ja tuote on valmiina lisättäväksi. Pystyt myös filtteröimään eri sijoitustuotteita niiden maan ja tuotetyypin perusteella. 4.

4. Kun olet lisännyt haluamasi sijoitustuotteet, niin valitse sivun alareunasta Continue.

Luvat sijoitustuotteille tullaan antamaan, mikäli sijoistustavoitteesi ja taloudelliset tietosi vastaavat kyseisen tuotteen vaatimuksia, tai sinulla on tarpeeksi kokemusta kyseisen sijoitustuotteen kaupankäynnistä.

Huomio! Mikäli tahdot käydä kauppaa eurooppalaisilla indeksioptioilla, sinulla tulee olla valittuna niin indeksioptiot, kuin futuuritkin kyseiselle maalle. 

4
On myös mahdollista, että joudut vielä lopuksi käymään läpi ja hyväksymään eri ehtoja muutoksien vahvistamiseksi, joten varmistathan, että teet tämän loppuun.

5. Lopuksi tulet saapumaan sivulle, jossa pystyt näkemään yleiskatsauksen tuotteista, joille olet hakenut lupia. Lupien hyväksymisessä menee normaalisti noin yksi päivä, mikäli olet tehnyt prosessin oikein. Seuraavassa esimerkissä olemme hakeneet lupia keskieurooppalaisille osakkeille ja asia on tarkastelun alla (pending). 5. Napsauta prosessin lopuksi vielä CONTINUE 6.

5
6

Saatat olla myös kiinnostunut

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden arkisin 9.00–19.00 numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija