Asenna TWS kaupankäyntijärjestelmä

LYNX:in tarjoama ilmainen TWS (Trader Work Station) kaupankäyntijärjestelmä toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, oli kyseessä Windows, Apple tai Linux. Valitse tietokoneellesi sopiva käyttöjärjestelmä alla olevasta valikosta ja seuraa ohjeita kaupankäyntijärjestelmän asentamiseksi.

A. TWS kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä ja valitse Open (Suorita)
2. Näkyviin tulee asennusikkuna. Valitse Next (Seuraava).
3. Valitse kansio, johon haluat asentaa ohjelman. Ohjelma asennetaan automaattisesti kansioon C:\Jts, mutta voit halutessasi asentaa sen muuhun kansioon. Valitsemalla Next pääset eteenpäin asennuksessa. Joudut painamaan tästä useamman kerran jotta saat ohjelman asennettua.
4. Asennuksen päättämiseksi valitse Finish.

B. Kaupankäyntijärjestelmän käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän (Trader Workstation 4.0) virheästä kuvakkeesta, joka löytyy tietokoneesi työpöydältä. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään varmista, että olet valinnut ruudun Use/store settings on server alla olevan esimerkin mukaan. Tämä valinta lataa automaattisesti luomamme valmiin pohjan, jotta kaupankäyntijärjestelmän kanssa aloittaminen olisi helpompaa. Voit halutessasi muokata kaupankäyntijärjestelmästä täysin haluamasi näköisen.

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, suosittelemme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme.

standaardscherm

A. Lynxin kaupankäyntiympäristön asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä tiedoston lataamiseksi.
2. Lataamisen jälkeen asennusnäyttö avautuu automaattisesti.
3. Toimi asennusikkunan ohjeiden mukaisesti. Napsauta painiketta Continue kunnes asennus on valmis
4. Napsauta painiketta Close asennuksen päättämiseksi.

B. Kaupankäyntiympäristön käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän (Trader Workstation 4.0) sinisestä kuvakkeesta, joka on asennettu tietokoneesi työpöytään. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään rasti ruutu vihreän nuolen vieressä alla olevan kuvan esittämällä tavalla. Näyttö on sitten jaettu eri indekseihin, kuten Dow Jones, NASDAQ ja DAX.

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, ota heti yhteyttä meihin.

standaardscherm

A. Asenna Lynxin kaupankäyntijärjestelmä

1. Napsauta seuraavaa linkkiä ja tallenna tiedosto.
2. Avaa ensin pääteistunto (useimmiten Ctrl+Alt+T) ja siirry lataussijaintiin antamalla seuraava komento : cd ~/Downloads
3. Voit muuttaa asennustiedoston suoritettavaan muotoon laittamalla seuraat tiedostonimen eteen: chmod u+x trading-latest-linux-x86-sh (32-bit versiolle) tai chmod u+x trading-latest-linux-x64-sh (64-bit versiolle).
4. Valmistele lataustiedosto lisäämällä ‘./’ tiedostonimen eteen. Voit tehdä sen antamalla seuraavan komennon ./trading-latest-linux-x86.sh (32-bit versiolle) tai ./trading-latest-linux-x64.sh (64-bit versiolle)
5. Napsauta Seuraava-painiketta aloittaaksesi asennuksen.

Linux_1

Linux_2b

Linux_3

6. Latauksen jälkeen pystyt suorittamaan ohjelman klikkaamalla TWS-ikonia työpöydälläsi (alla oleva kuva).

Linux_4

7. Voit nyt kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Laittakaa rasti kohtaan “Use / Store settings on server”.

Linux_5

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden työpäivinä 9.00–23.00 (perjantaisin klo 19.00 asti) numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Veeti Niskanen
Veeti Niskanen
Sijoitusasiantuntija