LYNX Basic

LYNX:in uusi kaupankäyntijärjestelmä LYNX Basic takaa helpon ja tehokkaan kaupankäynnin.

LYNX Basic: Selkeä ja Yksinkertainen

Online-sijoittamiseen tulee koko ajan lisää työkaluja. LYNX palaa takaisin perusasioihin ja esittelee ylpeydellä uuden järjestelmän nimeltään LYNX Basic. Erittäin käyttäjäystävällinen kaupankäyntijärjestelmä, jossa teet toimeksiantoja nopeasti ja yksinkertaisesti. Pystyt myös helposti tarkastelemaan salkkuasi ja seurata sen kehittymistä.

LYNX Basic antaa sinulle selkeän yleiskuvan kaikista kursseista. Kun löydät kiinnostavan tuotteen, jolla haluat käydä kauppaa, tulee sinun vain napsauttaa tuotetta ja painaa vihreää BUY- tai punaista SELL-painiketta tehdäksesi toimeksiannon. Helppoa ja nopeaa!

LYNX Basic -kaupankäyntijärjestelmää voit käyttää vaivattomasti millä tahansa selaimella. Tarvitset vain internet-yhteyden ja pystyt aloittamaan kaupankäynnin.

Tule paremmaksi sijoittajaksi

Harrastatko sijoittamista tosissasi ja käytätkö siihen intohimoisesti paljon aikaa? Oletko vielä perusteellisesti analysoinut omaa toimintaasi? LYNX Basic -kaupankäyntijärjestelmässä voit monella eri tapaa nähdä salkkusi kehittymisen ja arvioida, miten olet onnistunut.

Saatko hyvää pääomatuottoa osakkeista? Vai oletko sittenkin parempi optioiden kanssa? Kuinka suuri osa positioistasi on voittoa tuottavia ja mikä on keskivertotuloksesi? Teetkö joillakin omistuksilla jatkuvasti tappiota? LYNX Basic antaa sinulle uutta tietoa salkustasi, minkä ansiosta sinusta tulee parempi sijoittaja ja teet jatkossa enemmän tuottoa sijoituksillasi.

Mistä eri näkökulmista voit analysoida omaa salkkuasi?

  • Yleiskuva tehdyistä kaupoista

  • Yhteenveto sijoituskategorioittain

  • Osakesalkkusi suurin pudotus
  • Palautumisaika: Kuinka kauan kesti, että salkkusi nousi takaisin tasolle, jossa se oli ennen pudotusta
  • Ja paljon lisää...

Sopii kaikille selaimille

Voit aloittaa LYNX Basic -käyttöjärjestelmän käytön tavallisella internet-selaimella. Sinun ei siis tarvitse ladata mitään erillistä ohjelmistoa käyttääksesi järjestelmää. Näin voit milloin tahansa kirjautua sisään tiliisi.

LYNX Basic on saatavilla kaikille selaimille ja sitä voi käyttää Windowsilla tai Mac:illä.

Aina matalat hinnat

LYNX:illä voit aina tehdä kauppaa maailmanlaajuisesti erittäin alhaisin hinnoin ilman piilokuluja, kuten säilytyspalkkiota tai palvelumaksua. Samat ehdot koskevat tietysti myös LYNX Basic:iä. Alla näet esimerkkejä matalista hinnoistamme:

LYNX Basic jatkaa kehittymistä. Mitä voit pian odottaa meiltä?

Yhdistelmätoimeksiannot:

Onko mielestäsi Straddle-, Strangle- tai Butterfly-toimeksiantojen tekeminen monimutkaista? Se on nyt historiaa. Voit tehdä kaikki optio-toimeksiannot helposti LYNX Basic -kaupankäyntijärjestelmän avulla. Eri vaihtoehdot voidaan toteuttaa samanaikaisesti yhdellä toimeksiannolla. Täten varmistut, että saat toimeksiannollesi aina hyvän hinnan ja asianmukaisen täytäntöönpanon

Uutiskirjeen vinkit:

Haluatko hyödyntää LYNX:in Breakout Trader -uutiskirjeen mukana julkaistavia vinkkejä?  LYNX Basic:ssä tulee olemaan erillinen välilehti, josta voit suoraan toteuttaa vinkkeihin pohjautuvat valmiit toimeksiannot. Yksi hiiren klikkaus ja toimeksianto on tehty.

Kaikki saatavilla olevat Turbot ja Sprintterit:

Haluatko tehdä kauppaa Turboilla tai Sprintereillä, mutta et tiedä minkä tuotteen sinun tulisi valita? LYNX Basic:ssä voit helposti vertailla kaikkia tarjollaolevia tuotteita toisiinsa. Täten valitset aina oikean viputuotteen!