Tietoa teknisestä analyysistä

Tekninen analyysi -sivuilta löydät artikkeleita ja tietoa, joissa käsitellään indikaattoreita, kuvaajia, kuvioita sekä kaikkea tekniseen analyysiin liittyvää. Voit muun muassa opiskella teknistä analyysiä artikkelisarjojemme kautta.

Kynttiläkuviot: tekninen analyysi osa 6

Teknisen analyysin artikkelisarjamme saa päätöksen ja viimeisessä osassa käsittelemme yleisimpiä kynttiläkuvioita ja selvitämme mitä kynttiläkuviot ovat. Artikkelissa käsitellään Swing, Doji, Bullish & Bearish engulfing, Hanging man & hammer sekä lisäksi vastataan kysymykseen mikä on kynttilä.

Lue lisää

Gap eli väli: tekninen analyysi osa 5

Tässä artikkelissa keskitymme gappeihin eli suomeksi väleihin kurssissa ja niiden tulkintaan. Gap eli suomeksi väli on hintahaarukka, jossa kauppoja ei ole syntynnyt.

Lue lisää

Käännöskuviot: tekninen analyysi osa 4

Teknisen analyysin artikkelisarjan neljännessä osassa perehdymme käännöskuvioihin. Käännöskuviot ovat nimensä mukaisesti kuvioita joiden jälkeen kurssin oletetaan kääntävän suuntaa. Tässä artikkelissa käsitellään kolme yleisintä käännöskuviota ja kerrotaan niiden toiminnasta käytännön tasolla.

Lue lisää

Kuviot: tekninen analyysi osa 3

Viime viikolla julkaisin artikkelin nimeltään Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2. Tässä osassa käsittelemme teknisessä analyysissä tutkittavia kuvioita ja opimme tunnistamaan markkinatyyppejä.

Lue lisää

Suosituimmat indikaattorit: tekninen analyysi osa 2

Mitä tekniset indikaattorit ovat ja miten teknisiä indikaattoreita luokitellaan? Teknisen analyysin artikkelisarjamme toisessa osassa käsittelemme indikaattoreita sekä niiden tulkintaa. Käymme myös läpi LYNXin asiakkaiden top 5 suosituinta indikaattoria.

Lue lisää

Mitä tekninen analyysi on? Alustus tekniseen analyysiin osa 1

Miten tekninen analyysi eroaa fundamenttianalyysistä, miten sijoittajat käyttävät teknistä analyysiä ja miten tekninen analyysi voi parantaa sinun sijoituspäätöksiä? Teknisen analyysin tarkoituksena on tulkita kohdeosuuden kuten osakkeen historiallista kurssikehitystä ja pyrkiä sen avulla ennustamaan tulevaa kehitystä.

Lue lisää

Tekninen analyysi ostojen ja myyntien tukena, Osa 3 – Indikaattorit

Indikaattorit ovat sijoittajan tärkeitä työvälineitä sillä ne auttavat löytämään tilanteita, jossa seurattu kohdeosuus on joko ylimyyty tai yliostettu.

Lue lisää

Tekninen analyysi ostojen ja myyntien tukena, osa 2 – Kuviot

Kuviot ovat historiallisten kurssitietojen muodostamia muotoja, joiden perusteella pyritään ennakoimaan ja analysoimaan tulevaa kurssikehitystä

Lue lisää

Tekninen analyysi ostojen ja myyntien tukena, osa 1

Oikein käytettynä tekninen analyysi voi auttaa sijoittajaa saavuttamaan ylituottoa markkinoihin nähden. Lue lisää artikkelistamme.

Lue lisää
Kyllä, haluan ilmaisen tietopaketin

LYNX on paras osakevälittäjä kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tietopakettiin ja ota yhteyttä!

Information package image
Tietopaketin sisältö
  • Hinnasto
  • Salkunsiirtolomake
  • Perussopimus, marginaalisopimus, optio-ja futuurisopimus
  • Ilmainen e-kirja, joka sisältää 12 vinkkiä sijoittamiseen
required field
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa