Tietoa osakkeista

Sivustolla löydät tietoa osakemarkkinoista ja yrityksistä. Osakkeet ovat jokaisen salkun peruskivi, erilaisten työkalujen ja analyysien avulla voit päästä erinomaisiin tuloksiin.

Öljy sijoituskohteena

Öljy on monelle sijoittajalle entuudestaan tuntematon markkina, vaikka nykyisin helposti saatavilla. Tässä artikkelissa käsitellään öljyyn sijoittamista.

Lue lisää

Suomalaiset osakkeet LYNXin kautta

Tiesitkö, että monet Helsingin pörssistä löytyvät suomalaiset osakkeet on listattu myös muihin Euroopan pörsseihin?

Lue lisää

Vuosineljännesraportit jälleen ovella- Sijoittaminen tulosjulkistuskautena

Yritysten on jälleen aika julkaista vuosineljännesraportit. Tähän mennessä monien yritysten tulokset ovat yllättäneet sijoittajat positiivisesti.

Lue lisää

Vuosineljännesraportit ovat ovella – Sijoittaminen tulosjulkistuskautena

Tämän artikkelin aiheena on sijoittaminen tulosjulkistuskautena. Useat yritykset julkaisevat vuosineljännesraportit näinä viikkoina.

Lue lisää

Yhdysvaltojen presidentinvaalit – Miten markkinat reagoivat vaalitulokseen?

Yhdysvaltojen presidentinvaalit ovat jo muutaman viikon kuluttua ja voimme odottaa voimakkaita liikkeitä sijoitusmarkkinoilla.

Lue lisää

Innovaatiosta menestykseen – Amazon ja sen tarina

Amazon on yksi maailman innovatiivisimmista yrityksistä maailmassa. Etenkin vuoden 2015 jälkeen, sijoittajat ovat huomanneet Amazonin potentiaalin

Lue lisää

Netflix – Viihteen mullistajan nousu ja tulevaisuus

Netflix on lyhyessä ajassa onnistunut muuttamaan viihdealaa käyttäen uusinta teknologiaa. Yritys on ollut jatkuvasti askeleeen edellä kilpailijoitaan.

Lue lisää

Applen tulevaisuus – mitä tekee hopeinen omena?

Applen puhelinmyynti on ollut koko vuoden laskussa, mutta uusimmat iPhonet saattavat tulla pelastajaksi. Millainen on applen tulevaisuus?

Lue lisää

Osakesijoittamisen perusteet

Aloittelevana sijoittajana joudut opiskelemaan osakesijoittamisen perusteet. Tämän artikkelin avulla pääset aloittamaan oman seikkailusi osakemarkkinoilla.

Lue lisää

Maailman viisi suurinta pörssiyhtiötä

Tässä artikkelissa otan tarkasteluun viisi suurinta pörssiyhtiötä maailmanlaajuisesti. Löytyiskö listalta sinulle mieleinen sijoituskohde?

Lue lisää
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa