Tietoa optioista

Optio-sivustolla löytyy tietoa niin aloittelijalle, kuin kokeneellekin optiosijoittajalle. Mitä ovat put/call-optiot? Mikä vaikuttaa optioiden hintoihin ja mikä merkitys kreikkalaisilla kirjaimilla on optiokaupassa? Mitä eroja on eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten optioiden välillä? Mikä optiostrategia sopii parhaiten omaan sijoittamistyyliisi?

Historiallinen ja implisiittinen volatiliteetti optiokaupassa

Optiokaupan yksi merkittävimmistä tekijöistä on kohde-etuuden volatiliteetti. Tässä artikkelissa esittelemme optiokaupassa tärkeitä volatiliteetin tyyppejä

Lue lisää

Optioyhdistelmät kaupankäyntijärjestelmässä

Optioyhdistelmät ovat suosittuja kokeneiden optiosijoittajien keskuudessa. Niiden avulla pystyt hallitsemaan riskejä ja maksimoimaan voittoja.

Lue lisää

Vertical spread : Call spread ja sen käyttö

Vertical spread strategiassa sijoittaja ostaa samaan aikaan kaksi samantyyppistä optiota, joilla on sama sulkemispäivä, mutta eri toteutumishinta

Lue lisää

Put-optio: Tuottoa kurssin laskulla

Aiheenamme tässä artikkelissa on put-optio. Sijoittajat voivat käyttää put-optioita portfolionsa riskinhallintaan tai spekuloida kurssimuutoksilla.

Lue lisää

Call-optio: Tuottoa kurssin nousulla

Optiokauppaan kuuluu monia eri strategioita ja yksi niistä on call-optiostrategia. Mikä sitten on call-optio ja milloin sitä kannattaa käyttää?

Lue lisää

Straddle: Ennustatko osakkeen hinnan suurta muutosta?

Straddle on optiostrategia, jota voit käyttää, kun ennustat osakekurssin jyrkkää nousua tai laskua. Lue lisää strategiasta artikkelimme kautta.

Lue lisää

Kaupankäynti optioilla tulosjulkistuskaudella

Kaupankäynti optioilla tulosjulkistuskaudella on yleistä sijoittajien keskuudessa. Lue miten voit hyötyä osakkeiden äkillisistä arvonmuutoksista.

Lue lisää

Kreikkalaiset kirjaimet optioissa

Tämän artikkelin aiheena ovat kreikkalaiset kirjaimet optioissa. Nämä antavat sijoittajalle ymmärryksen, kuinka option hinta muodostetaan.

Lue lisää

Optioihin sijoittaminen, kuinka se toimii käytännössä?

Monet sijoittajat ajattelevat yhä, että optioihin sijoittaminen on riskipitoista ja vaarallista. Usein optioita käytetään kuitenkin riskien hallitsemiseksi.

Lue lisää
LYNX: yksi Kaupankäyntijärjestelmä, paljon etuja
  • Ammattimainen Kaupankäyntijärjestelmä: nopea, vakaa ja luotettava
  • Erittäin alhaiset hinnat
  • Lynxin tiimin henkilökohtainen opastus
Palkinto kuva
Markkinoiden paras välittäjä 2016 & 2017
VergelijkBrokers.nl
Palkinto kuva
Hollannin paras välittäjä
2009 - 2013
Palkinto kuva
Paras online-välittäjä
Handelsblatt:n mukaan
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa