Vuosineljännesraportit jälleen ovella- Sijoittaminen tulosjulkistuskautena

Yritysten on jälleen aika julkaista vuosineljännesraportit. Tähän mennessä monien yritysten tulokset ovat yllättäneet sijoittajat positiivisesti, mutta tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita nousua osakkeiden hinnoissa. Mikäli tarkastelemme suuria pankkeja kuten Goldman Sachs, Morgan Stanley ja Citi Group, niin voimme todeta kyseisten pankkien osakkeiden alisuoriutuneen.

Netflix onnistui saamaan miljoonia uusia katsojia, eikä kohonneet kuukausimaksut säikyttäneet jo olemassaolevia asiakkaita. Netflix ilmoitti tuloksensa yhdysvaltojen markkinoiden suljettua mikä sai osakkeen arvon kohoamaan 8%.

Vuosineljännesraportit

Tiesitkö, että Lynxin asiakkaana pystyt ostamaan aiemmin Netflixin osakkeita, kuin monet muut suomalaiset sijoittajat, jotka tekevät kauppaa jonkun muun välittäjän kautta? Tahdotko olla aina askeleen edellä muita sijoittajia? Lue lisää..

Sijoittaminen tulosjulkistuskautena

Sijoittajat voivat hyötyä monella tapaa tulosjulkistuksista. Perinteisen osakekaupan lisäksi, sijoittajat voivat käydä kauppaa optioilla, futuureilla ja muilla tuotteilla. Lynx on yksi harvoista välittäjistä, jotka mahdollistavat kaupankäynnin yhdysvaltalaisilla osakkeilla myös pörssien normaalien aukioloaikojen ulkopuolella. Mikäli haluat saada selkeän kuvan markkinoiden kehityksestä aukioloaikojen ulkopuolella, voitte valita seuraavan vaihtoehdon asetuksista:

Täten saatte näkyviin tämän kaavion:

Mikäli sinulle ei ole saatavilla pörssin aukioloaikojen ulkopuolista dataa, niin näkyviin tulee seuraava kaavio. Olemme ympäröineet kaikki merkittävät muutokset osakkeen arvossa, jotka ovat tapahtuneet pörssin aukioloaikojen ulkopuolella.

Kuten tästä kaavioista voitte nähdä, osakkeen arvossa voi tapahtua merkittäviä muutoksia pörssin ollessa suljettuna. Sijoittajat voivat menettää todella suuria kaupankäyntimahdollisuuksia, mikäli heillä ei ole tätä informaatiota saatavilla.

Ohjeet kaupankäyntiin pörssin aukioloaikojen ulkopuolella

Kaupankäynti pörssin aukioloaikojen ulkopuolella käy melko helposti. Ainut ero normaaliin osakkeen ostotoimeksiantoon on seuraavassa kuvassa näytetyn asetuksen valitseminen toimeksiantoikkunassa:

On erittäin suositeltavaa käyttää Limit-toimeksiantoa, mikäli haluat käydä kauppaa pörssin aukioloaikojen ulkopuolella. Täten et koskaan päädy tekemään toimeksiantoa hinnalla, jota et halunnut.

Tämä toiminto voi auttaa sijoittajia tekemään merkittäviä voittoja tulosjulkistusten aiheuttamasta osakkeiden äkillisestä arvonmuutoksesta. Kuten aikasemmin mainitsimme, tämä onnistuu käyttäen useita eri kaupankäyntistrategioita. Seuraavassa artikkelissame käsittelemme kuinka optiokauppa voi olla erinomainen tapa sijoittajalle tehdä voittoja tulosjulkistuskautena.

Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ja näkökulmat eivät ole sijoitusneuvontaa, vaan kirjoittajan omia mielipiteitä. Emme suosittele lukijaa tekemään sijoituspäätöksiä artikkelin pohjalta. Kirjoittaja ei myöskään omista artikkelissa mainittuja arvopapereita   Vuosineljännesraportit

Jenna Rutanen

Jenna Rutanen

Yhteyspäällikkönä

Jenna Rutanen toimii yhteyspäällikkönä Lynxin suomalaisille asiakkaille. Jenna kirjoittaa artikkeleita sijoittamiseen ja sijoitustuotteisiin liittyen Lynxin suomenkielisille sivuille.

Kyllä, haluan ilmaisen tietopaketin

LYNX on paras osakevälittäjä kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tietopakettiin ja ota yhteyttä!

Information package image
Tietopaketin sisältö
  • Hinnasto
  • Salkunsiirtolomake
  • Perussopimus, marginaalisopimus, optio-ja futuurisopimus
  • Ilmainen e-kirja, joka sisältää 12 vinkkiä sijoittamiseen
required field
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa