Breakout Trader: Viikon ETF – iShares Biotech ETF (IBB)

Lynx lähettää viikoittain asiakkailleen sijoitusvinkkejä Breakout Trader-uutiskirjeen muodossa. Breakout Trader-uutiskirje antaa osto-ja myyntisignaaleja neljälle osakkeelle ja yhdelle ETF:lle tekniseen analyysiin pohjautuen. Breakout Traderin tarkoituksena on havaita merkittävät kurssimuutokset, olivat ne sitten negatiivisia tai positiivisia. Jokainen vinkki sisältää myös sijoittamistavoitteen sekä Stop Loss -toimeksiannon arvon. Näin sijoittaja tulee saamaan vinkkejä siihen, milloin osakkeet kannattaisi myydä.

Vuodesta 2014 lähtien näiden vinkkien avulla on tuottoprosentti noussut yli 90%.

Tuottoprosentti vuosittain

2014 +40,2%
2015 +38,2%
2016 +14,2 %


Tässä artikkelissa annamme teille tämän viikon EFT:n. Tahtoisitteko vastaanottaa myös vinkit neljälle osakkeelle?
Liity Lynxin asiakkaaksi ja pääset vastaanottamaan Breakout Traderin viikoittain.

Viikon ETF: iShares Biotech ETF (IBB)

Bioteknologiasektori on tunnettu aika korkeasta volatiliteetistaan. Viimeisen kahden kuukauden aikana osakkeiden hintamuutokset tällä sektorilla eivät ole olleet merkittäviä, mutta helmikuun breakout on johtanut uuteen trendiin.

Viikon ETF

Vinkki: Tämän hetkinen trendi on mielenkiintoinen. ETF on hieman tippumaan päin mutta kaiken kaikkiaan signaali on positiivinen. Osakkeen arvon nousu 315 dollariin on todennäköinen, mutta on tärkeää, että hinta ei tipu alle 293 dollaria.

Rakenna: Mikäli hinta läpäisee tämän viikon maanantain korkeimman hinnan, niin ostamme ETF:ää. Ostohinta on määritelty 301 dollariin. Stop Loss-toimeksiannon määrittelemme viikon alhaisimman hinnan mukaan. Tällöin riski on äärimmäisen pieni, mahdollisuuden/riskin suhde on 7.9

Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ja näkökulmat eivät ole sijoitusneuvontaa, vaan kirjoittajan omia mielipiteitä. Emme suosittele lukijaa tekemään sijoituspäätöksiä artikkelin pohjalta. Kirjoittaja ei myöskään omista artikkelissa mainittuja arvopapereita     viikon etf     viikon etf  viikon etf viikon etf

Jenna Rutanen

Jenna Rutanen

Yhteyspäällikkönä

Jenna Rutanen toimii yhteyspäällikkönä Lynxin suomalaisille asiakkaille. Jenna kirjoittaa artikkeleita sijoittamiseen ja sijoitustuotteisiin liittyen Lynxin suomenkielisille sivuille.

Kyllä, haluan ilmaisen tietopaketin

LYNX on paras osakevälittäjä kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tietopakettiin ja ota yhteyttä!

Information package image
Tietopaketin sisältö
  • Hinnasto
  • Salkunsiirtolomake
  • Perussopimus, marginaalisopimus, optio-ja futuurisopimus
  • Ilmainen e-kirja, joka sisältää 12 vinkkiä sijoittamiseen
required field
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa