Uusi LYNX Basic – Kattava ja selkeä

LYNX Basic logoLYNXin ladattava kaupankäyntijärjestelmä (TWS) on monesti palkittu Euroopan parhaimpana kaupankäyntijärjestelmänä Hollannissa sekä Saksassa. Eikä syyttä, TWS on todella monipuolinen. Joskus jopa liian monipuolinen, ainakin hieman vaatimattomammalle sijoittajalle, joka ei tarvitse nopeaa FXTraderia tai kaikkia volatiliteettimittareita. Heille LYNX tarjoaa LYNX Basicin, joka sai maanantaina 12.2.2018 uuden ilmeen. Selkeämmän designin lisäksi kehitimme kurssilistoja sekä lisäsimme työpöydän, jolle käyttäjä tulee heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Kaupankäyntijärjestelmä joka on selkeä, luotettava ja monipuolinen

Suurin muutos minkä LYNX Basic koki, on Design. Aiempi versio oli käyttäjien mielestä ”ihan ok” ja välillä ”liian epäselkeä”. Nyt toimintoja on pyritty selkeyttämään ja rakenteen kasaamiseksi lisäsimme LYNX Basic työpöydän, joka toimii samalla Basicin etusivuna. Työpöydän avulla näet yhdellä silmäyksellä salkkusi yleiskatsauksen, halutun seurantalistan, uutiset ja päivitykset (tai vaihtoehtoisesti Twitter feedin) sekä päivän suurimmat nousijat ja laskijat.

LYNX Basic työpöytä & osakkeet, pörssi

Samat tuotteet, helpompi käyttöliittymä

LYNXin valttia on kattava tuotetarjonta. Halusimme tuoda miljoonat tarjoamamme tuotteet ympäri maailman samaan kaupankäyntijärjestelmään, tekemättä järjestelmästä raskasta tai vaikeasti hahmotettavaa. Hakutoiminnolla osakkeet ja muut arvopaperit löytyvät entistä vaivattomammin ja kuten ennenkin, viputuotteet, optiot, futuurit sekä CFD:t löytyvät yleisnäkymän vierestä.

LYNX Basic - futuurit, optiot, CFD, viputuotteet

Helppo ja samalla monipuolinen toimeksiantoruutu

Myös toimeksiantoruutu koki Design uudistuksen. Päätimme jättää välittömästi nähtäville vain oleellisen eli toimeksiannon kappalemäärän, hinnan, toimeksiantotyypin sekä voimassaoloajan. Myös edellisestä versiosta tuttu painike kaikkien kaupankäyntiaikojen hyödyntämiseksi on heti saatavilla. Liitettävät toimeksiannot löytyvät nykyisin ’Muut ehdot toimeksiannolle’ painikkeen alta.

Toimeksianto - osake

Kuvaajatyökalu

Tuttuun tapaan, LYNX Basic tarjoaa myös kuvaajatyökalun, josta saat myös valikoiman teknisiä indikaattoreita. Kuvaajaikkunoita voi olla samanaikaisesti auki useita, joten kurssien vertailu on helppoa. Halutessasi voit myös tallentaa asettamasi indikaattorit Osto (O) ja Myynti (M) painikkeiden vierestä, jonka jälkeen voit avata samat asetukset minkä tahansa arvopaperin kuvaajalle.

Kuvaaja - Tekninen analyysi, osakkeet

Indikaattorit jotka löytyvät LYNX Basicista:

 • RSI
 • MACD
 • Liukuvat keskiarvot (MA)
 • Stochastics
 • Elderin Force Index
 • Bollinger Bands
 • Average True Range

 

Tuleeko mieleesi jotain parannusehdotuksia? LYNX Basicin remontti ja kehitystyöt jatkuvat, joten ehdotukset uusista toiminnoista ovat tervetulleita!

Luonnollisesti, mikäli sinulle tulee kysyttävää uudesta LYNX Basicista, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, joka neuvoo ja opastaa aina tarvittaessa.

Sam Laakso

Sam Laakso

Sijoittaja ja finanssialan asiantuntija

Sam Laakso on sijoittaja ja finanssialan asiantuntija, joka toimii LYNXillä sijoitusasiantuntijana. Sam kirjoittaa artikkeleita sijoittamiseen, sijoitustuotteisiin ja markkinoihin liittyen.

LYNX: Luotettava, monipuolinen ja kansainvälinen
 • Pääsy yli 100 pörssiin 27 maassa
 • Ilmaiset kaupankäyntijärjestelmät
 • Erittäin alhaiset hinnat
 • Henkilökohtainen asiakaspalvelu
 • Ilmaiset puhelintoimeksiannot
vergelijk-brokers
Markkinoiden paras välittäjä 2016 & 2017
VergelijkBrokers.nl
Beleggers Belangen
Hollannin paras nettivälittäjä
2009 - 2013 & 2018
Paras nettivälittäjä Saksassa
Handelsblatt:n mukaan
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa