Breakout Trader: ETF -iShares Dow Jones US Real Estate ETF (IYR)

Lynx lähettää viikoittain asiakkailleen sijoitusvinkkejä Breakout Trader-uutiskirjeen muodossa. Breakout Trader-uutiskirje antaa osto-ja myyntisignaaleja neljälle osakkeelle ja yhdelle ETF:lle tekniseen analyysiin pohjautuen. Breakout Traderin tarkoituksena on havaita merkittävät kurssimuutokset, olivat ne sitten negatiivisia tai positiivisia. Jokainen vinkki sisältää myös sijoittamistavoitteen sekä Stop Loss -toimeksiannon arvon. Näin sijoittaja tulee saamaan vinkkejä siihen, milloin osakkeet kannattaisi myydä. Breakout Traderin vinkit tarjosivat 38.2% tuoton vuonna 2015, ja 40.2% tuoton vuonna 2014.

Tässä artikkelissa annamme teille tämän viikon EFT:n. Tahtoisitteko vastaanottaa myös vinkit neljälle osakkeelle? Liity Lynxin asiakkaaksi ja pääset vastaanottamaan Breakout Traderin viikoittain.

etf IYR

Breakout Trader: ETF-iShares Dow Jones US Real Estate ETF (IYR)

Kiinteistö- ja rakennusala ovat elpyneet erittäin vahvasti viime vuosien aikana. Tämä ei ole kuitenkaan näkynyt viime aikoina ETF:n arvon kehityksessä. Kyseisen ETF:n arvo on kasvanut enemmän vuoden alusta kuin S&P500, mutta viimeisen muutaman viikon aikana ETF:n nousujohtoista kehtystä ei enää ole nähty.

etf van de week IYR 1

Vinkki: Mikäli ETF:n hinta saavuttaa 50-päivän liukuvan keskiarvon, voimme olettaa uutta positiivista reaktiota sijoittajilta. Lisäksi aikasempaa dataa käyttäen voimme arvioida arvon kehityksen olevan hyvin nousujohtoista 81 dollarin tienoilla.

Rakenna: viime viikon korkeimman ja matalimman markkinahinnan erotus ei ole erityisen suuri. Täten päätämme pitää Stop Loss -toimeksiannon arvon lähellä ostohintaamme

Targets

Haluatko vastaanottaa myös vinkit neljälle osakkeelle? Liity Lynxin asiakkaaksi ja tulet vastaanottamaan Breakout Traderin viikoittain.

Breakout Trader

Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ja näkökulmat eivät ole sijoitusneuvontaa, vaan kirjoittajan omia mielipiteitä. Emme suosittele lukijaa tekemään sijoituspäätöksiä artikkelin pohjalta. Kirjoittaja ei myöskään omista artikkelissa mainittuja arvopapereita

More:
ETF
Kyllä, haluan ilmaisen tietopaketin

LYNX on paras osakevälittäjä kansainvälisillä markkinoilla. Tutustu tietopakettiin ja ota yhteyttä!

Information package image
Tietopaketin sisältö
  • Hinnasto
  • Salkunsiirtolomake
  • Perussopimus, marginaalisopimus, optio-ja futuurisopimus
  • Ilmainen e-kirja, joka sisältää 12 vinkkiä sijoittamiseen
required field
Antamalla meille tietojasi hyväksyt sen, että LYNX tallentaa tiedot ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa tämän ottamalla meihin yhteyttä info@lynxbroker.fi.
Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa