Vaihe 1 – TWS Kaupankäyntijärjestelmän Asentaminen

Asenna kaupankäyntijärjestelmä

LYNX:in tarjoama ilmainen TWS (Trader Work Station) kaupankäyntijärjestelmä toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa, oli kyseessä Windows, Apple tai Linux. Voit myös vaitoehtoisesti käyttää LYNX:in tarjoamaa nettipohjaista LYNX Basic kaupankäyntijärjestelmää, jota käyttääksesi sinun ei tarvitse asentaa mitään. Ohjeet tähän alhaalla. Valitse tietokoneellesi sopiva käyttöjärjestelmä alla olevasta valikosta ja seuraa ohjeita kaupankäyntijärjestelmän asentamiseksi.

A. TWS kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä ja valitse Open (Suorita)
2. Näkyviin tulee asennusikkuna. Valitse Next (Seuraava).
3. Valitse kansio, johon haluat asentaa ohjelman. Ohjelma asennetaan automaattisesti kansioon C:\Jts, mutta voit halutessasi asentaa sen muuhun kansioon. Valitsemalla Next pääset eteenpäin asennuksessa. Joudut painamaan tästä useamman kerran jotta saat ohjelman asennettua.
4. Asennuksen päättämiseksi valitse Finish.

B. Kaupankäyntijärjestelmän käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän virheästä kuvakkeesta, joka löytyy tietokoneesi työpöydältä. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään varmista, että olet valinnut ruudun Use/store settings on server alla olevan esimerkin mukaan. Tämä valinta lataa automaattisesti luomamme valmiin pohjan, jotta kaupankäyntijärjestelmän kanssa aloittaminen olisi helpompaa. Voit halutessasi muokata kaupankäyntijärjestelmästä täysin haluamasi näköisen.

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, suosittelemme olemaan yhteydessä LYNX:in asiakaspalveluun .

standaardscherm

A. TWS kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä tiedoston lataamiseksi
2. Lataamisen jälkeen asennusnäyttö avautuu automaattisesti
3. Toimi asennusikkunan ohjeiden mukaisesti ja valitse Continue, kun asennus on valmis
4. Valitse Close asennuksen päättämiseksi

B. Kaupankäyntijärjestelmän käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän vihreästä kuvakkeesta, joka on asennettu tietokoneesi työpöydälle. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään varmista, että olet valinnut ruudun Use/store settings on server alla olevan esimerkin mukaan. Tämä valinta lataa automaattisesti luomamme valmiin pohjan, jotta kaupankäyntijärjestelmän kanssa aloittaminen olisi helpompaa. Voit halutessasi muokata kaupankäyntijärjestelmästä täysin haluamasi näköisen.

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, ota yhteyttä LYNX:in asiakaspalveluun.

standaardscherm

A. Asenna TWS kaupankäyntijärjestelmä

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä ja tallenna tiedosto.
2. Avaa ensin pääteistunto (useimmiten Ctrl+Alt+T) ja siirry lataussijaintiin antamalla seuraava komento : cd ~/Downloads
3. Voit muuttaa asennustiedoston suoritettavaan muotoon laittamalla seuraat tiedostonimen eteen: chmod u+x trading-latest-linux-x86-sh (32-bit versiolle) tai chmod u+x trading-latest-linux-x64-sh (64-bit versiolle).
4. Valmistele lataustiedosto lisäämällä ‘./’ tiedostonimen eteen. Voit tehdä sen antamalla seuraavan komennon ./trading-latest-linux-x86.sh (32-bit versiolle) tai ./trading-latest-linux-x64.sh (64-bit versiolle)
5. Valitse Next (Seuraava) aloittaaksesi asennuksen.

Linux_1

Linux_2b

Linux_3

6. Latauksen jälkeen pystyt avaamaan ohjelman klikkaamalla TWS-kuvaketta työpöydälläsi (alla oleva kuva).

Linux_4

7. Voit nyt kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Kirjautuessasi sisään varmista, että olet valinnut ruudun Use/store settings on server alla olevan esimerkin mukaan. Tämä valinta lataa automaattisesti luomamme valmiin pohjan, jotta kaupankäyntijärjestelmän kanssa aloittaminen olisi helpompaa. Voit halutessasi muokata kaupankäyntijärjestelmästä täysin haluamasi näköisen.

Linux_5

Vaihtoehtoinen selaimessa toimiva LYNX Basic

Käytössäsi on myös nettipohjainen LYNX Basic kaupankäyntijärjestelmä. LYNX Basic toimii selaimessa, joten sinun ei tarvitse ladata erillistä ohjelmaa käydäksesi kauppaa. LYNX basic on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen kaupankäyntijärjestelmä, jossa sinun on helppo tehdä toimeksiantoja ja seurata portfoliosi kehitystä.


Lisätietoa LYNX Basic kaupankäyntijärjestelmästä >>

Avaa LYNX Basic 

Aloita LYNX Basic

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä. Meihin saa yhteyden työpäivinä 9.00–23.00 (perjantaisin klo 19.00 asti) numerossa 09 4245 1439 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@lynxbroker.fi

Ota yhteyttä

Jenna Rutanen
Jenna Rutanen
Account Manager
[/lynx_se_content]