Etätuki

LYNXille tärkeintä on se, että asiakkaamme pystyvät käymään kauppaa mutkattomasti ja menestyksekkäästi. LYNXin Trader Work Station on moneen kertaan palkittu kehittyneiden ominaisuuksiensa ansiosta. Järjestelmän kautta sijoittaja pystyy löytämään kaikki tarvittavat työkalut tuottoisaan sijoittamiseen. Mikäli et ole varma sijoituskohteestasi, anna MarketScannerin ehdottaa sinulle sopivia osakkeita. Valitse vain markkinat, joille haluat sijoittaa ja työkalu hoitaa loput. Monista eri toimeksiantotyypeistä voit valita ne, joilla pystyt samanaikaisesti maksimoimaan voittosi ja minimoimaan tappiosi. Lukuisten eri teknisten indikaattorien avulla pystyt analysoimaan sijoituskohdettasi. Fiksua ja tuottoisaa sijoittamista!

Teamviewer tool

Tahdotko oppia näistä ja monista muista järjestelmän ominaisuuksista etätuen avulla? LYNXin asiakaspalvelu tahtoo auttaa sinua tulemaan paremmaksi sijoittajaksi opettamalla järjestelmän käyttöä Teamviewer-työkalun avulla. Ota meihin yhteyttä ja kerro millainen sijoittaja olet, mitkä ovat kaupankäyntitavoitteesi ja mitä tahtoisit järjestelmästä oppia. Tämän jälkeen voimme sopia sopivan ajankohdan etätukisessiolle.

Etätuen välityksellä tutustumme muun muassa:

  • Eri toimeksiantotyyppeihin
  • Kaavioihin
  • Teknisiin indikaattoreihin
  • Järjestelmän asetuksiin ja näkymiin

Mikäli sinua kiinnostaa myös optiot, futuurit ja muut johdannaiset, niin voimme auttaa sinua löytämään kyseiset tuotteet järjestelmästämme ja esittelemme eri strategioita. Järjestelmämme on erityisen hyvä kyseisten tuotteiden kaupankäyntiin, joten ota kaikki irti palveluistamme.

HUOM! Annamme etätukea myös LYNX Basic-järjestelmään.

Yhteystieto ikoni Soita
+358 (0)9-4245 1439
Yhteystieto ikoni Lähetä sähköpostia
info@lynxbroker.fi
Yhteystieto ikoni Keskustele
chatissa