Olemme juuri saaneet ensimmäisen talletuksen Lynxin arvo-osuustilille. Kaupankäyntijärjestelmän voi ladata tietokoneeseen ja sitä voi käyttää siitä käsin. Se toimii kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa. Napsauta alla käyttöjärjestelmäsi kuvaketta kaupankäyntijärjestelmän asentamiseksi.

A. Lynxin kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä ja valitse Run (Aja)

2. Näkyviin tulee asennusikkuna. Valitse Next (seuraava).

3. Valitse kansio, johon haluat asentaa ohjelman. Se asennetaan automaattisesti kansioon C:\Jts, mutta voit tallentaa sen haluamaasi kansioon. Napsauta muutamia kertoja painiketta Next kunnes asennus alkaa.

4. Napsauta painiketta Finish asennuksen päättämiseksi.

 B. Kaupankäyntijärjestelmän käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntijärjestelmän (Trader Workstation 4.0) sinisestä kuvakkeesta, joka on asennettu tietokoneesi työpöytään. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään rasti ruutu vihreän nuolen vieressä alla olevan kuvan esittämällä tavalla. Näyttö on sitten jaettu eri indekseihin, kuten Dow Jones, NASDAQ ja DAX.

 

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntijärjestelmä aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, ota heti yhteyttä meihin. .

standaardscherm

A. Lynxin kaupankäyntiympäristön asentaminen

1. Napsauta yllä olevaa linkkiä tiedoston lataamiseksi.

2. Lataamisen jälkeen asennusnäyttö avautuu automaattisesti.

3. Toimi asennusikkunan ohjeiden mukaisesti. Napsauta painiketta Continue kunnes asennus on valmis

4. Napsauta painiketta Close asennuksen päättämiseksi.

 B. Kaupankäyntiympäristön käynnistys

Voit käynnistää kaupankäyntiympäristön (Trader Workstation 4.0) sinisestä kuvakkeesta, joka on asennettu tietokoneesi työpöytään. Kaupankäyntijärjestelmän asentaminen

HUOMAA:  Kirjautuessasi sisään rasti ruutu vihreän nuolen vieressä alla olevan kuvan esittämällä tavalla. Näyttö on sitten jaettu eri indekseihin, kuten Dow Jones, NASDAQ ja DAX.

login

Kun olet toteuttanut edellä mainitut toimet, kaupankäyntiympäristö aukeaa. Jos asennuksessa esiintyy ongelmia, ota heti yhteyttä meihin. .

standaardscherm

A. Asenna Lynxin kaupankäyntijärjestelmä

1. Napsauta seuraavaa linkkiä ja tallenna tiedosto.

2. Avaa ensin pääteistunto (useimmiten Ctrl+Alt+T) ja siirry lataussijaintiin antamalla seuraava komento : cd ~/Downloads

3. Voit muuttaa asennustiedoston suoritettavaan muotoon laittamalla seuraat tiedostonimen eteen: chmod u+x trading-latest-linux-x86-sh (32-bit versiolle) tai chmod u+x trading-latest-linux-x64-sh (64-bit versiolle).

4. Valmistele lataustiedosto lisäämällä ‘./’ tiedostonimen eteen. Voit tehdä sen antamalla seuraavan komennon ./trading-latest-linux-x86.sh (32-bit versiolle) tai ./trading-latest-linux-x64.sh (64-bit versiolle)

5. Napsauta Seuraava-painiketta aloittaaksesi asennuksen.

linux1

linux2

linux3

6. Latauksen jälkeen pystyt suorittamaan ohjelman klikkaamalla TWS-ikonia työpöydälläsi (alla oleva kuva).

linux4

7. Voit nyt kirjautua sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Laittakaa rasti kohtaan “Use / Store settings on server”.